perjantai 3. tammikuuta 2014

Avainnauhat in da house!

Hyvää uutta vuotta kaikille! Olin kipeänä niin ei ole tullut päiviteltyä blogia viikkoon, mutta nyt olen taas iskukunnossa :). Kuten otsikkokin viittaa, olen tässä parin päivän aikana tehnyt kolme uutta avainnauhaa.
Pidennetty kahvitauko - Ihania värjättyjä akaatteja ja
mustia helmiäislasihelmiä, hopeoitua lenkkiketjua.

Talven odotus - Huurrelasihelmiä, vaaleanvihreitä lasihelmiä, ab-värjättyjä kristallirondelleja sekä iso, litteä lamppuhelmi. Välihelminä kirkkaat ja vihreät siemenhelmet.

Sininen hetki - Sinistä monessä sävyssä ja muodossa,
vaaleansinistä huurrelasia ja kristallia, sekä sinisiä lasihelmiä.
Välihelmet ovat kirkkaita siemenhelmiä. 

Olen aiemminkin tehnyt muutamia avainnauhoja lyhyen, joskin intensiivisen helmihulluusaikani kuluessa. Tässä kuva muutamasta :)


Tuo puuhelmistä tehty avainnauha on siitä hauska, että siinä tuo avainrengas-osa on kokonaan irroitettavissa, eli sitä voi käyttää myös kaulakoruna. Toivottavasti myyjäisistä sen mukaansa kaapannut on pitänyt korustaan! Ylimmäinen näistä kolmesta puolestaan on ihan ensimmäinen avainnauha, jonka tein, nostalgiaa! Eilen tein myös memory - vaijeriin rannekorun. Vaijeri loppui vähän kesken, koska sitä oli jäljellä enää noin 2 ja puoli kieppiä, siksipä tein koko korusta tuollaisen jaksoittaisen sävellyksen. Mitä korun nimeen tulee, niin jaksotus on kuin romanssi konsanaan ;).
Romance - Helmiäis- ja huurrelasihelmiä. Hopeoidut korunosat.
Rattoisaa perjantain jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti