torstai 11. joulukuuta 2014

Pronssinsävyä, hopean hohdetta, kullan kimalletta ja uusi korurasia :)

Jee meidän speksi oli menestys!! Olin poikkipuhki mutta nyt mietin mitä ihmettä teen tällä kaikella vapaa-ajalla :). En tanssitreenien paljouden takia ehtinytkään tehdä koruja speksiin, mutta tein kuitenkin koko tanssiporukalle muistoksi jotain pientä, korvikset, kaulakorun ja parille miehelle avaimenperät. Niistä nyt ei ole kuva-aineistoa ja ovat jo uusilla omistajillaan, joten ei siitä sen enempää :). Myös opetusharjoittelu lähenee loppuaan, enää kaksi harjoitustuntia pitämättä ja 6 tuntia seuraamatta! Lomahan on jo nurkan takana :). Tajusin myös, että kohtahan blogi täyttää yhden vuoden, uusi Jee! Pitääpä ehkä järjestää arvonta tai jotain vastaavaa!
Olen kieputellut kaksi uutta avainkaulakorua, pronssin ja hopeansävyiset:


Memories - Kupari- ja kivihelmiä ja antiikkipronssin värisiä linkkejä antiikkipronssilankaan kieputettuna
Käytin tässä avainkorussa salpalukkoa. Koristeena myös pieni sateenvarjo. Avainosa on irrotettavissa pienen papukaijalukon avulla.Turkoosi lampi - lasi- ja kristallibiconehelmiä ja hopeansävyisiä linkkejä. Myös tässä korussa avainosa on irrotettavissa.


Vasta oikeastaan hiljan tajusin, että tuollaiset avainkaulakorut joissa on irroitettava tuo avainosa ovat paljon monikäyttöisempiä kun niitä voi pitää vain pelkästään kaulakoruinakin :). Muutama päivä sitten repäisin ja tein itselleni kullanvärisen kaulakorun, vaikka käytän tosi vähän kullanvärisiä koruja. Ehkä siksi, ettei minulla juuri ole niitä :)?
Gold'n'Green -  Kullattuja riipuksia ja vihreitä kristallihelmiä kullatussa ketjussa.
Niinkuin näette aivan ylitin luovuuteni tuota korua nimetessäni :P. Mutta ei kai aina tarvitse väkisin niin omaperäinen olla? Mutta tadaa!! Katsokaas tuota allaolevaa kuvaa :P

  MAAILMAN ÖVEREIN korurasia :P. Ostin tämän eurolla yhdestä facebookin kirppariryhmästä. Nuo tyynyt ovat kuin ovatkin liikuteltavia ja kultaisen överidivaanin sisälle mahtuu kivasti vaikka tuo yläpuolinen koru :D. Tää oli vaan niin krumeluuri et en voinut olla ostamatta, mahtavan magee, vai mitä?

Hauskaa loppuviikkoa kaikille!

4 kommenttia: