keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Säihkettä syyspimeyteen!

HUOH kun on pimeetä! Lisäksi meidän speksin esitykset pukkaa ensi viikolla täysillä päälle, ja tuntuu, että kaikki lihakset on tällä hetkellä jumissa :O. Tilasin ulkomailta uusia korutarvikkeita ja helmiä, koska ajattelin sen ansainneeni, kun en edes ole tilannut mitään aikoihin. Niistä osa saapui jo viime viikolla, ja niinpä tein säihkyvän korusetin itselleni :). Se tulikin heti käyttöön laivamatkalla kun lähdimme miniristeilylle Tukholmaan. Muuten ei laivalla tule kyllä käytyä paitsi nyt kun sain kaverilta lahjakortin kun hän ei ehtinyt sitä käyttämään, eikä muutenkaan ole risteilyjen ystävä. Tuntuu tosin niinkuin mitään lomaa ei olisi ollutkaan, juuri nyt väsyttää vaan ihan vietävästi. Onneksi opetusharjoitteluni ohjaajaope antoi minulle pari viikkoa "lomaa" harjoittelusta, kun tuo speksi tuntuu vievän kyllä kaikki mehut. Maanantaina ja eilen olimme siellä porukalla aamupäivästä kymmeneen illalla ja tänäänkin on kahdet treenit :O. Silti projekti kokonaisuudessaan on ollut mahtava, mutta samaan aikaan olen iloinen että loppu jo häämöttää :). Joululomalla aion pötköttää reporankana enkä tee muuta kuin syön ja lötkötän :D. Toivottavasti myös te kaikki olette jaksaneet paahtaa omissa kiireissänne nämä pimeät syyskuukaudet!
Mutta koruihin! Tein siis korusetin, johon kuuluu pitkähkö kaulakoru, pitkät korvikset ja rannekoru:


Säihkykorvikset, joissa on epäsymmetrisesti hiottuja kristallihelmiä ja pieniä shampanjansävyisiä kristalliriipuksia sekä hopeoitua ketjua.



Säihkettä myös ranteeseen! Epäsymmetristen kristallihelmien lisäksi AB-värjättyjä kristallimeritähtiä :). Hopeoitu ketju on paksumpaa ja kuvioutua, lukkona sudenkorento-salpalukko


Ja vielä pitkähkö blingikoru kaulaan. Riipuksena on aika isokokoinen hiottu sateenkaarisävyinen kristalliriipus. Lisänä pienempiä kristallihelmiä ja pari antiikkihopeoitua lehtiriipusta 
Mielestäni tuo kaulakorun riipus on aivan ihana, kuin pieni kaikissa väreissä säihkyvä tähti :). Hyvää viikonjatkoa kaikille, muistakaa D-vitamiini ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti