sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Korvakoruja kukkasista, strasseista ja helmistä!

Vähän tuli tunne, että onko jo kesä tullut kun väkersn näitä korviksia :-). Mulle sopis kyllä jos olis jo kesä, ei siinä mitään! Marraskuu kuitenkin jo voiton puolella. Tämä kuukausi vielä hirveetä vääntöä ja joulukuun puolivälissä helpottaa tää karmea kiire :-D

Mutta asiaan, eli koruihin. Tein korvakoruja monessa värissä, vaikkakin lähinnä metallikukkien keskustaan liimaamieni strassien väri määritti korujen värit. Väliin on jotain uskomatonta voodoota pelissä tuntuu kun vaikka kuinka koitat vältellä sitä, että liimaa pääsisi myös strassin oikealle puolelle niin EEEI! Alkuun näyttää hyvältä mutta yllättäen kun liima on kuivunut niin strassin kimallus on hävinnyt ja eikun uusi yritys. Lopussa kiitos kuitenkin seisoi ja kaikki strassit kimaltelivät kauniisti :)


Leinikki - Helmiäislasia ja hopeoidut korunosat
Pidän kovasti tuosta helmien vihreästä sävystä, vaikka melko keväiset korvikset ovatkin. Miksei marraskuussakin voisi ihan hyvin pitää kukkia korvissaan ;)?
Kultapiisku - kristallia


Nämä korvikset ovatkin ehkä hieman juhlavammat, jostain syystä kamera halusi vähän tummentaa helmien sävyä, oikeasti eivät ole ihan noin tummia.

Punahattu - AB-värjättyä kristallia
Nämä punaiset korvikset ovat kivat ihan arkikäytössäkin, vaikka mustan paidan kanssa :)

Black Flower - helmiäislasia


Nämä eroavat aika paljon muista korviksista, ovat vähän massiivisemmat. Mietin, että olisin laittanut lisäksi näihin pienet lehtiriipukset mutta päädyin kuitenkin jättämään ilman.


Ruiskaunokki - helmiäislasia
Ruiskaunokkikorvisten väristä pidän myös kovasti. Mikä on sinun suosikkisi? Iloista viikonlopun jatkoa kaikille :)

4 kommenttia:

  1. kaikki on nättejä, mutta ehkä nuo ruiskaunokkikorvakorut on näteimmät.:) juuri tultiin halsualta ja pimeää ja kylmä jo oli..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Tuo sininen väri on kyllä ihana! Täällä kans pirun pimeetä, ei onneksi tosin vielä mitenkään kovin kylmää. Saas nähä, koska tulee lunta :O

      Poista