tiistai 28. lokakuuta 2014

Lämpöiset korut puusta

Innostuin käyttämään Tigerista sikahalvalla ostamiani puuhelmiä. Eiväthän nuo mitään maailman laadukkaimpia ole, mutta mielestäni tähän tarkoitukseen sopivat oikein mainiosti :). Tein kolme kipaletta rannekoruja joustolankaan ja sitten jämähelmistä korvikset, jotka kieputin messinkilankaan.


Kahvilla - Lakattuja puuhelmiä joustolangassa
Korvikset jossa messinkilankaa ja kullatut korviskoukut ja helmihatut.

Puuhelmissä oli aika isot reiät, joten täytin reiät siemenhelmillä, jottei helmi heiluisi niin paljon puolelta toiselle :P. Lisäksi noilla 5mm halkaisijan helmihattuhärpäkkeillä sai kätevästi reiän piiloon.

Tällaiset lämpimät sävyt ovat mieleeni syksyisin, kesällä pidän enemmän kirkkaammista väreistä, turkoosista ja sen sellaisesta. Tosin taitaa täytyä tehdä joku väriläiskäkoru, mitä olen nähnyt muiden koruntekijöiden blogeissa :). Nehän vasta piristävätkin tämän pimeyden vain lisääntyessä! Marraskuu on kyllä minun inhokkikuukauteni, ja se on vielä edessä. Toivon tosin että kiireiltäni en ehdi kovinkaan paljoa tuojotella pimeyteen, vaan yhtäkkiä huomaankin että on joulukuu ja saa alkaa availemaan joulukalenterin luukkuja :P. Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Syksyyn sopivia kevyitä koruja; kauniit, kermaiset ja sukliitiset värit. Tykkään. Jo alkaa näillä simmuilla taas voida kirioottaa..

  VastaaPoista
 2. Ihania puukoruja! :)

  Itse teen kans koruja!
  http://self--made.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini :). Käväisinkin jo vastavierailulla blogissasi, hienolta näyttää!

   Poista