keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Intohimoni koruksi!

Rakastan tanssimista! Rakastan, rakastan ja rakastan! Notta nii. Halusin tehdä korun, jossa oma palava intohimoni olisi jotenkin läsnä. Sen ei tarvitse olla mitään sellaista, joka näkyy kaikille kilometrien päähän, kunhan tiedän korun merkityksen itse. Kaivoinkin ruostumattomasta teräksestä valmistetut laatat ja punsselit esiin! Punsselointi ei ole laisinkaan helppoa, etenkään törkeän kovalle ja liukkaalle teräspinnalle. Laatoissa on onnekseni kaksi puolta, kiiltävä ja harjattu, jostain syystä harjatulle puolelle on helpompi punsseloida, ehkäpä siksi, että se ei ole niin pirhanan liukas :P. Harjoitus tekisi varmasti tässäkin mestarin, mutta vaikka teksti ei ole kauneimmasta päästä, itselleni tekstin sanoma on tärkein. Internetin ihmeellisen maailman avulla jokainen voi kirjoittaa korkealentoisesti latinaksi mitä lie, siitä en tosin ole varma, onko teksti kieliopillisesti oikein, mutta luotan nyt sokeasti Googleen, koska muuta en voi, sillä latinaa en osaa.

Tässä kuvassa kiiltävä puoli. Korua voi periaatteessa pitää miten päin haluaa ja kulloinkin tuntuu parhaalta.


Teksti Iterum saltare tarkoittaa internetissä suorittamien tiukan tieteellisten tutkimusteni valossa lausahdusta Dance again - Tanssi uudestaan/vielä kerran.


Koruun lisäsin syksyn väreihin sopivasti muutamia tsekkiläisiä lasihelmiä. Ihan kiva siitä tuli, vai mitä? Ainakin itse pidän ja koska omaan kaulaani sen aion laittaa killumaan, niin eikös se ole tärkeintä :)? Itseäni viehättää tuo tekstin rosoisuus ja huteruus jollain tapaa, vaikka se varsin ei alkuaan tarkoituksena ollutkaan.
Viileän kuulasta loppuviikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Sopivan herkkä mutta kuitenkin "voimakas" koru. =) Pinjakin on sanonut ainakin kymmenen kertaa: "mä rakastan balettia". =) Mutta tanssiminenhan on ihanaa..! Soitellaan vielä ennen kuin lähdetään reissuun.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen aina pitänyt tanssista, kaikenlaisesta, ja edelleenkin.. Niin paljon.. Nykyään myös issee, mihin sekin johtanee? Ainutkertaista, kaunista, kokeilusi on luovaa; korustasi se jälleen ilmenee. Olet ideanikkari. Aattele, mun oli pakko lukea latinaakin 3 vuotta. Puolukanpunaiset halit.. ja pitäskö ne korvareiätkii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muistinkin että olet lukenut latinaa :). Laita ihmeessä korvanreiät! Mulla ei ollut mitään ongelmia toisin kun silloin ala-asteella kun ekan kerran kokeiltiin laittaa.

   Poista
 3. Hieno koru, tekstilaatta just hyvä. Minäkin pidän tanssimisesta kovasti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Tanssiminen on kyllä kerrassaan ihanaa, oikea henkireikä ja ihanaa vastapainoa arjelle :)

   Poista
 4. Oi, mun kommentti hävis...
  Mutta ihana iloinen koru<3
  t. nimim.ballerina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija <3. Oi balettia, osaisinpa itsekin :)

   Poista