sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Korutervehdys kiireen keskeltä!

Huhhuh, kun on pitänyt kiirettä uusien opintojen ja tanssitreenien parissa! Katsoin että on hurahtanut kuukausi viime päivityksestä, nyt voisin vähän skarpata :). Esittelyyn pääsee pari kaulakorua, toinen tuomaan väriä syksyyn ja toinen muuten vaan omaleimaiseksi killuttimeksi kaulaan!


Potion - pienessä lasipullossa siemenhelmiä, lisänä howliitti-pääkallo ja hopeoidut korunosat.

Keltainen möllykkäkoru. Iso puuhelmi ja hopeoitua valmisketjua.
Johan oli vaikea kuvattava tuo alempi koru. En tiedä saako tuosta kuvasta mitään selkoa, mutta joka tapauksessa ketju on pitkä ja nuo ketjut puuhelmen toisessa päässä muodostavat ikäänkuin hapsun. Väri on tarpeen nyt kun syksy tekee tuloaan ja pimeys lisääntyy. Tuota voi pitää vaikka omana pikkuisena aurinkonaan! Pahoittelut etten ole edes ehtinyt käydä lueskelemassa muiden blogeja ja ihailemassa koruluomuksia. Nyt teen korjausliikkeen :). Hyvää sunnuntai-illan jatkoa ja alkavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Möllykkäkoru mainiosti pelanneen Suomen lentisjoukkueen maskotti, se se voisi olla. Meidän Urpo Sivula on maailmanluokan hakkuri! Tänään voitto-ottelu enää ja olen nähnyt kaikki TVstä tulleet ottelut. Mikseikäs syksyn sanansaattaja se oisi myöskin. "Myrkkypullo" pääkalloineen sopii tähän alkavaan pimeyden jaksoon ok. Pidin omaani töissäkin, tosin ilman pääkalloa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kuulinkin että lentopallossa on mennyt hyvin suomalaisilla :). Huomenna alkaa taas uusi viikko,taitanee olla parasta mennä nukkumaan tästä vähitellen :D.

   Poista
 2. Tosi kivat nämäkin, pääkalloineen kaikkineen:-)

  VastaaPoista