lauantai 4. tammikuuta 2014

Pronssin sävyjä, kauniita kivihelmiä..

Itseasiassa tein tämän setin jo yli kuukausi sitten, oikeastaan heti kun posti kiikutti luokseni nuo ihanat karneoli- ja puujaspishelmet. Kivihelmet ovat kyllä ehkä ihanimpia helmiä ikinä! Tuossa alemman kuvan setissä olevien sinisten kivihelmien materiaalista en kyllä osaa sanoa. Ne myytiin minulle selestiittinä, mutta sitä ne hyvin pienellä todennäköisyydellä ovat. Saattaisi olla värjättyä marmoria. Mutta eipä sen niin väliä, sillä ne ovat joka tapauksessa kerrassaan I-H-A-N-I-A :). Jotenkin korut ovat mielestäni intiaanivaikutteisia, siitä nimi korusetille!
Terra - Fasettihiottuja karneolikolikkohelmiä ja rannekorussa lisäksi tummanruskeita kristallirondelleja. Riipus on puujaspista, lisäksi antiikkikuparilankaa kieputettuna. Korviskoukut ova kuparia.
Leikkisä tuuli - Sinistä hiekkakiveä ja tumman pronssin värisiä helmiäislasihelmiä. Siniset kivihelmet ovat jotakin mystistä kiveä. Itse luulen, että ne ovat värjättyä marmoria. Lisäksi pronssin värisiä lehtiriipuksia.
Tuo antiikkikuparilanka on todella pehmeää, verrattuna esimerkiksi hopeoituun kuparilankaan. Sitä kieputellessa saa olla todella varovainen, ettei metalliin jää painaumia. Toisinaan kaikesta huolimatta jää :). Tässä alla vielä pari rannekorua. Toinen on vanhempaa perua, alemman tein tänään.

Neiti Kesäheinä - Antiikkikuparilangassa keltaisia lasihelmiä ja pronssin värisiä helmiäislasihelmiä. Keltaisia akryylikukkia.

Isotoopit paikallaan - Tummanpunaisia ja hematiitin sävyisiä lasihelmiä, ab-värjättyjä kristallirondelleja ja pieni pronssinvärinen Made with love -riipus.

Ja nyt viikonlopun viettoon. Iloista lauantaita kaikille! Toivotaan, että kohta saataisiin lunta tännekin. Eiköhän sen talven olisi jo aika tulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti