maanantai 20. tammikuuta 2014

Kollaaseja koruista ja korukuvien fotoshoppausta :)

Olipas kaikilla Korukoplan haasteeseen osallistuneilla ihania hutien hurmaavaksi muuntamisluomuksia! Itse ehdin valitettavasti mukaan vasta ensi sunnuntaina. Täytyykin tehdä inventaario helmi-, riipus- ja korutarvikevarastoihin ja päättää mistä hudista alkaisi näpertää jotakin :).

Suuret kiitokset Korukopan Eijalle, jolta sain vinkin ilmaisesta ja todella monipuolisesta kuvankäsittelyohjelmasta. Ohjelmalla voi sekä muokata yksittäisiä kuvia, että tehdä kollaaseja kuvistaan suoraan selaimessa. Ei siis tarvitse ruveta latailemaan mitään ohjelmaa. Mietin jo, että pitäisikö maksaa vuosimaksu, että pääsee käsiksi kaikkiin niihin royale ominaisuuksiinkin :). Sitten tulin vähäsen järkiini ja ajattelin, etten sunkaan kai tarvitse mitään hyperfotoshoppauskommervenkkejä. Korujahan mä vaan kuvailen ja herra jee, jos ne on niin rumia, että niistä julkaisukelpoisia saadakseen tarttee professionaalitason airbrushingia sun muuta  :-D.
Mutta aiheeseen, tein siis kaksi kokeilumielistä kollaasia kaulakoruista:
Kristallibrioletteja ja sinistä hiekkakiveä, hopeoitua kuparilankaa ja ketjua.

Veronica chamaedrys - Huurrelasihelmiä ja siemenhelmiä. Antiikkihopeoitu kukkalinkki/riipus, hopeoitu salpalukko ja korunosat.
Tuo ylempi koru on tuollainen harjoittelukappale, sillä harjoittelin ensimmäistä kertaa tuollaisen mallisen helmen kieputtamista lankaan (maanantaikappale :-D). Saattaa olla, että puran sen ja kieputan helmet uudestaan parempilaatuiseen, tummumattomaan, hopeoituun lankaan, nyt kun olen saanut edes jonkinlaista kuvaa siitä, miten sen voi tehdä.
Tuo alemman kuvan koru taitaa olla varaslähtö kevääseen! Talvi vielä jatkukoon, vaikka pakkanen pureva onkin :)
Lisäksi testasin kahdella korukuvalla tuon PicMonkeyn kuvanmuokkausominaisuuksia. Voi, siellä on vaikka mitä hauskaa! 
Kaksirivinen rannekoru, jossa isoja valkoisia ja pieniä tummanharmaita makeanvedenhelmiä, turkooseja kristallibiconeja ja riipuksena kristalliperhonen. 

Kaulakorun riipuksena tuollainen simpukkahelmilätkä, hopeoidussa ketjussa lisäksi kissansilmälasihelmiä.
KoruMoona over and out. Hauskaa maanantain jatkoa itse kullekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti