perjantai 10. tammikuuta 2014

Pöllö, Pupu, Hämmähäkki ja Pevhonen

Tästä blogipäivityksestä kehkeytyikin näköjään aikamoinen metsän asukkien kokous :). En olekaan hirveästi tehnyt nyt koruja paitsi nämä eläinaiheiset, lisäksi kävin parissa helmikaupassa eilen. Oi, voisin kuluttaa niissä tuntikausia aikaa :-D. Mutta aiheeseen, tässä siis metsän asukit:

Helmipöllö - Helmiäislasihelmiä, hopeanvärisiä kristallirondelleja ja hopeoituja messinkihelmiä välihelminä. Hopeoidut korunosat.


Pupu on loikkinut kahteen eri rannekoruun! Ylemmässä puuhelmiä ja
alemmassa helmiäislasihelmiä, mustia kristallirondelleja ja hopeoituja
stardust -helmiä.


Hämmähäkki - Mustia kristalli- , siemen- ja lasihelmiä. Hämähäkkiriipus otettu uusiokäyttöön vanhasta korusta.

Perhosvaikutus - Antiikkihopeoitu, iso riipus, turkooseja lasi- ja helmiäislasihelmiä. Kaulakoru on pitkähkö.
Siinä oli koko kööri :). Mikä on sinun suosikkisi? Itse pidän kovasti noista hopeoiduista 3 to 1 -korulinkeistä. Ne osaltaan tekevät tuosta helmipöllön kaverina olevasta rannekorusta jotenkin kauniin juhlavan. Itse onnistuin tekemään alunperin tuosta keskimmäisestä rivistä aivan liian pitkän kun katsoin, että jaahas, sen tulee olla pidempi. En sitten mittaillut sitä, ennen kuin läimäsin sen puristushelmillä kiinni. Arvata saattaa, että sitten ei muuta kuin korjaushommiin. Aina oppii uutta, etenkin tällainen vasta-alkaja :).

Tähän on pakko linkittää vielä oma suosikkirannekoruni, johon olen aivan rakastunut. Se on niin simppeli, pidän siitä niin kovasti!
Lilansinertävistä kierrätyslasihelmistä, hopeoiduista stardust-helmistä ja vaaleansinisistä kristallirondelleista on KoruMoonan terapiarannekoru tehty :)
Mukavaa illanjatkoa kaikille ja kauniita unia. Eiköhän se talvikin vihdoin nyt viikoloppuna tule!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti