perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulun jälkimainingeissa

Nyt saan vapaasti esitellä joululahjakoruja kaikelle kansalle! Ensimmäisenä kaulakoru, jonka tein äidille. Antiikkivivahteinen kynsilakkakoru. Toisessa kuvassa siskolleni tekemä korusetti!
Taika-amuletti :) - Ketjussa helmiä sekametelisoppatyyliin, eli melkein kaikenlaista mahdollista: helmiäislasihelmiä, kristallirondelleja ja koboltinsinisiä lasihelmiä. 
Simpukka-korusetti - Strassikoristeltu hopeoitu simpukkariipus hopeoidussa ketjussa, jossa  mausteena makeanvedenhelmiä. Korviksissa ja rannekorussa myös mv-helmiä ja  rannekorussa lisäksi kristallihelmiä ja hopeoituja metallihelmiä.
Huomenna on suuntana taas Helsinki, jossa kivasti maanantaina työt odottavat tekijäänsä. Onneksi siellä odottaa myös lähes koskematon korutilaukseni! Ihanan rentouttava joululoma on kyllä ollut :).
Tähän lisään vielä pari kuvaa arkistojen kätköistä aiemmin tekemistäni koruista sinisen ja vihreän sävyissä. Kaikki taitavat olla myytyjä. Sydämelliset kiitokset ostajille :).
Enkelin siipi - Riipuksena antiikkihopeoitu
siipi ja lisänä turkoosi lamppuhelmi
hopeoidussa ketjussa
Sydän paikallaan - Uusiokäyttöön vanhasta
rannekorusta otettu sydänriipus. Hopeoidussa
ketjussa turkoosia ja helmiäislasihelmiä.Metsänhenki - Iso vihreä lamppuhelmisydän riipuksena. Hopeoidussa ketjussa ihania vihreäsävyisiä Intian akaatteja.
Leppoisia välipäiviä itse kullekin :). Muistakaahan lepäillä ja rentoutua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti