torstai 19. joulukuuta 2013

Helmitilaus saapui Kalasatamaan, tilaustöitä ja ensimmäinen kynsilakkakoru!

Olipas sekalainen otsikko :). Helmi- ja korutarviketilaukseni ulkomailta siis saapui, jipii!! Elmo sanoi, että no nyt ei tarvitse ainakaan vuoteen tilata mitään. Sen verran voinen luvata, että koko loppuvuonna en tilaa yhtikäs mitään yhdestäkään helmikaupasta!

Näistä saa aikaan vaikka mitä ihania koruja! Ja tässä siis vain osa koko tilauksesta :)
Kultainen äitini pisti myyjäiset töissään pystyyn tuossa eilen. Sydämelliset kiitokset kaikille ostelijoille, katselijoille ja korutilaajille! Suurelta osin teidän vuoksi tätä korustelua on niin hauska harrastaa :). Alkuviikosta tein myös tilaustyönä kaulakorun työkaverini äidille. Toiveena oli tummanpunaista ja hopean väristä. Tämmöinen "joulumarjakoru" siitä sitten tuli:
Tummanpunaisia helmiäislasihelmiä, hopeoitu lehtiriipus ja korun osat.
Toivottavasti kaulakoru on mieleinen!

Innostuin myös kokeilemaan kynsilakkakorua, kuuluihan kirjoituksen alussa mainittuun korutarviketilaukseen sopivasti riipuspohjia ja kapusseja ;). Idea ei missään mielessä ole minun, vaan olen bongaillut samaan tapaan tehtyjä koruja muiden ihmisten pitämistä ihanista korublogeista.
Violet - Kynsilakkariipuksen kaverina hopeidussa ketjussa on ab-värjättyjä tummanvioletteja kristallirondelleja ja pieniä siniharmaita helmiäislasihelmiä. 
Nyt pötkin kyllä unten maille! Aivan mahtavaa, että kohta alkaa joululoma :). Hyvät yöt kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti