keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Nuotteja ja kaiken maailman hörhimöitä

Eilen syntyi yksi ja tänään toinen rannekoru, jossa käytin niitä ihanaisia riipuksia, joista mainitsin parin viikon takaisessa päivityksessäni :-). Toinen koru sopii mitä mainioimmin musiikin ja toinen kaikenmoisten hörhimöiden ystävälle :-D


Nuotit paikallaan - Antiikkihopeoituja riipuksia, lasia ja akaatteja hopeoidussa langassa.Maskottikoru - Antiikkihopeoituja riipuksia ja turkooseja kristallirondelleja korumetalliketjussa.

Tein myös sellaisen muutoksen blogiini, että poistin käytöstä mielestäni todella vaihtelevalla menestyksellä toimivat ja toisinaan bittiavaruuteen katoavat google+ -kommentit ja otin takaisin käyttöön bloggerin omat kommentit. Tämän tein tosin sillä seurauksella, että kaikki kommentit katosivat blogista :O. Mutta nyt toivomme parasta, että kommentit tästä eteenpäin toimisivat niinku pitää :-P. Edelleen arvostan kaikkia kommenttejanne suunnattomasti :)

Tässä samalla kun kuuntelin musiikkia Spotifysta korua väkertäessäni sainkin jo idean seuraavaan koruun :). Hyvää yötä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Teija, ainakin niissä on killuttimia kerrakseen :-D

   Poista
 2. Taasen ihastuttavia koruja, mistä niitä ideoita piisaaki? Hörhimö hauska sana, kuten mullova-kassi. Luehan markinainfoni.. t. Elukka

  VastaaPoista
 3. Kiitos :). Tää luki ja vastaileekin kuhan joutaa!

  VastaaPoista