keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Äidilleni, rakkaudella.

Tässä linkki kappaleeseen, joka inspiroi minua suuresti. Kyseisen säveltäjän musiikki etenkin näissä peleissä on todella kaunista ja merkityksekästä itselleni. Inspiroitumista ei tapahdu näitä kappaleita kuunnellessa vain tämän korun tapauksessa, vaan yleisestikin. Toivottavasti teillä on hyvät kajarit tietokoneessa :).
Tein siis rakkaalle äidilleni rannekorun. Se ei ole mitenkään arvokas rahallisesti, mutta itse pidän ideasta kovasti. Sen kanssa äitini voi pitää meidät tyttärensä ja lapsenlapsensa lähellään noin niin kuin kuvaannollisesti :). Korussa käytin synteettisiä turkoosihelmiä ja antiikkikuparisia korunosia. Sydänriipukset, joihin punsseloin meidän lapsien ja siskontyttöni Pinjan nimen, ovat kuparia. Pääsinpä harjoittelemaan tuota punsselointiakin. Käyttämäni 3 mm:n punsselisetin ostin Clas Ohlsonilta. Ulkona oli mökillä Halsuan kupeessa kuvatessani niin kaunis ilma että! Kevät taitaa kyllä olla meikän lempparivuodenaika!

Korun riipuksiin liittyy itseasiassa ihan pieni tarinakin. Äitini on kutsunut tyttärentytärtään Pinjaa pieneksi linnuksi. Ankkurilla halusin symboloida sitä, että äitini voi aina laittaa toivonsa meihin tyttäriinsä :). Pyrimme olemaan kaiken sen arvoisia!

Siivillä halusin kertoa, että kaikella sillä rakkaudella, mitä olemme saaneet äidiltä osaksemme lapsina ja yhtä lailla aikuisina, niin omat siivet kyllä aina kantavat.

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Mude duhadenä istuu keittiön koneella. Olen sanaton, otettu ja onnellinen kauniista sanoistasi. Korusi on ranteessa. :) Kuuntelin musiikin; vaihtelevaa kuin elämä itse. Kuunnellessani lensi kotipihan aurinkoiselle kuusenoksalle punarinta ja saatoin tarkastella sitä hetkisen ikkunasta. Olet äärettömän rakas ja tärkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Toivottavasti on jo flunssa paremmalla tolalla!

   Poista
 2. Final fantasy musiikista tulee muistoja..! Oli kiva nähdä ja onneksi kesään ei ole enää pitkä niin nähdään taas =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siitä vain tulee :). Ennen tapasin aina kuulokkeilla kuunnella final fantasy 7 soundtrackiä you tubesta opiskelijakirjastossa koulujuttuja tehdessäni :D. Ja kohta on kesä. Viimeistään kesäkuussa varmasti nähdään, kun tulen niille markkinoille :D

   Poista
 3. Ihana koru ja ennen kaikkea ihana ajatus! ♥

  VastaaPoista