lauantai 26. huhtikuuta 2014

Korukuvia heräilevässä luonnossa.

Pääsiäisenä oli niin kaunis ja aurinkoinen sää, kuten jo sanoinkin. Olin ottanut myös mukaani joitain koruja äidilleni töihin myyntiin vietäväksi. Mikäs kauniimpi paikka korujen kuvaamiseen kuin talven jäljiltä heräilevä luonto? Siellä minä sitten kuljin mökin tiluksilla ympäriinsä korusalkkuni ja kännykän kanssa :)


Minä niin rakastan tätä riipusta. Tilasinpa tällaisia ja tein riipukselle ketjun kristallihelmistä ja hopeoidusta ketjusta.


Tämä sammaloitunut kannonnokka joen rannalla oli ainakin mun mielestä kuin tehty korun esittelyyn :-D. Turkoosia ja helmiäislasia, antiikkihopeoitu sydänriipus.


Sydänriipus löysi paikkansa tästäkin rannekorusta. Lisänä turkoosihelmiä hopeoituun kuparilankaan kieputettuna.

Koru loikkasi kuusen oksalle. Stardust- ja lasihelmiä sekä hopeoituja putkiloita :)Granny smith - Memory vaijeriin tehty ompunvihreä rannekoru. Siemen- lasi- ja helmiäislasihelmiä.
Ompun viipaleet ovat polymeerisavea.

Hopeoidut lehtikorvikset akaattihelmillä.

Perhosrannekoru puu- ja kuparihelmistä. Kuvattuna mökkimme savusaunan portaalla :)
Rentouttavaa viikonlopun jatkoa itse kullekin!

2 kommenttia:

  1. Korusi esittäytyvät hurmaavasti ja kilpaa kera pääsiäisauringon. Minustakin eka koru on upea ja kuvissa todella edukseen. Pidän kovasti myös raikkaasta omppukorusta, joka on saanut veikeän nimen. Vapun jälkeen vien Länkkärille korujasi.. Hannu-Saaraa ei ole näkynyt?

    VastaaPoista
  2. Kiitti :). Ei täällä betoniviidakossa mitään tirppoja asusta. En ole nähnyt oikein mitään lintuja täällä, ei täällä oikein ole niille mitään syötävääkään varmaan. Vallilassa kun asuin ja kävelin sen laakson läpi aina kouluun, niin siellä oli tirppa aina poikineen :). Korujen pitäisi olla huomenna siellä!

    VastaaPoista