perjantai 11. huhtikuuta 2014

Intiaanikesäkorvikset ja kumppanit

Olen taas saanut postissa muutamia korutilauksiani, ja niiden sisältöähän piti päästä heti hyödyntämään :-). Mikäs sen mainiompi keino käyttää monenlaista helmeä ja muuta tilbehööriä, kuin isojen ja näyttävien korviksien tekeminen? Sormet syyhyävät tälläkin hetkellä ja toivoisivat pääsevänsä tuonne helmityöpöydän ääreen, mutta päätinpä kuitenkin tehdä tässä päivityksen :-D. Ensimmäisenä esittelyyn pääsevät intiaanivaikutteiset korvikset, siitäpä nimikin. Tykkään näistä itse ihan sikana, mutta pidänkin kyllä ihan laittoman suurista korviksista!


Intiaanikesä - Hopeoituja lehdykkäisiä ja turkoosia antiikkihopeoiduissa linkeissä.

Jostain syystä isot korvakorut pakkaavat ainakin minun mielestäni olemaan toisinaan aika etnisvaikutteisia. Tulee mieleen inkat ja atsteekit ja entisajan romanitkin karavaaneissaan.

Ethnic - Antiikkipronssiset linkit, värjättyjä kristallirondelleja ja uritettuja kuparihelmiä.


Pavo cristatus - Antiikkipronssiset linkit, synteettistä turkoosia.

 Loppuun tietenkin täytyy laittaa jotain ihan muuta. Vai miten se meni? Kristalli on mielestäni ihana materiaali koruissa. En vaan pääse siitä eroon. Rakastan kaikkea säihkyvää ja kimaltelevaa, vähän samoin kuin harakka :). Ehkäpä kristalli on köyhän tytön timantti :-D


I am now - Hopeoidut kristallisydämet ja papuketjua.
Hyvää yötä ja kauniita unia ja huomentakin vaikka samalla kaikille :-)

11 kommenttia:

 1. Intiaanikesä-korvikset on mielettömän ihanat! Munkin mielestäni korviksilla saa olla kokoa, valitettavasti mummona on sitten ihan venyneet korvat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora :). Nuo korvikset on koostaan huolimatta aika kevyet, sillä nuo lehdykkäiset ovat tosi ohuita ja kevyitä. Mutta eipä siitä mihinkään taida päästä, roikkukorvat on mummona ;D

   Poista
 2. Kauniita korviksia ja lempparikseni nousi juurikin nuo ekat, ihanat! Ja kristallisydämet toisella harakalla saa silmät kiilumaan:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Me harakat taidetaan kyllä tykätä korujen värkkäämisestä! Mikäs sen parempi keino saada hipeltää kaikkea kimaltelevaa vaikka kaikki illat jos niikseen sattuu :-D

   Poista
 3. Hurmaavia korviksia, varsinkin ekat<3
  Itsellä on niin lyhyt kaula, etten voi kovin roikkuvia pitää vaikka joskus haluaisin.

  VastaaPoista
 4. oi, nuo kristallikorvikset on tosi söpöt! Muutkin on kyllä hienoja. = )Kohta nähdään pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 5. Nuo ´paavot´ on mun makuuni. Antamasi nimet ovat osuvia.. Pitääköhän oikeesti reiät mudenkin laitattaa? Harakat täälä värkkää pesää salavaan= ) Eikä mitä, Kurre ´varastelee´ virityksistäni huolimati. Ei ollutkaan vainaa se?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kurrea! On se aika ryökäle :D. Laita ihmeessä reiät, niin ei korviksista näy loppua ;). Pian nähdään!

   Poista
 6. Ehätin korujasi kurkkaamaan. Viehättävät mudea hyvin paljon ja ´tirpat´ovat ihania tuossa yllä koruissasi nähdä ja kotipihalla kuulla, paitti paskarastaat..

  VastaaPoista