sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Violetteja ja pinkkejä kukkia kesään, kuinkas muuten!

Kukat on aina yhtä ihania, joka kesä luonnonkukat jaksavat ilahduttaa yhtä lailla :P. Väkersin akryylikukista, helmiäislasista, siemenhelmistä, helmihatuista ja hopeoidusta ketjusta rannekorun, kuin oodina kesän kukille! Väreiksi valikoitui violettia, vaaleanpunaista ja pinkkiä, ihan kuin lapsuuden prinsessaleikeissä. Tosin minä ja siskoni emme kauheasti tainneet prinsessaleikkejä lapsena leikkiä. 


Rannekoruun käytin siis valmisketjua, sitten kieputtelin akryylikukkiin korupiikin avulla helmiä. Helmihatulla sai ehkäpä näyttämään tuon toisenkin puolen kukasta nätimmältä, tai näin ainakin minun silmääni :P.


Taisi siinä pari tuntia vierähtää kun näitä väkersin nakkisormillani, mutta lopussa se kiitos taas seisoi. Ensin meinasin itseasiassa tehdä korvikset näistä osista, mutta toisen tehtyäni sain vision päähäni ja teinkin rannekorun. Ja ei kun purkamaan!En halunnut tehdä mitään tiettyä symmetriaa koruun, eihän sellaista ole kesäniitylläkään, siellä kaikki kesän kukat sulassa sovussa kukkivat :). Säätöketjun päähän linkitin vielä muutaman 4mm:n helmiäishelmen killumaan. Sitten vaan kesämekko päälle, kukkakoru ranteeseen ja menoksi!Kesäniityllä - Akryylikukkia, helmiäislasia ja hopeoitua ketjua.
Kesä vihdoin tuntui alkaneen tässä viikonloppuna ja otimmekin siitä kaiken irti, perjantaina kävimme Arabianrannassa piknikillä ja eilen Kivinokassa uimassa. Vesikin oli jo ihan uimakelpoista, harjoittelimme mm. käsilläseisontaa vedessä :D. Oikein leppoisaa sunnuntaita jokaiselle ja lämpimästi tervetuloa uudelle lukijalleni!
Piknikillä Arabianrannassa :-)

9 kommenttia:

 1. Oi, mitä ihanaa hempeyttä korussa ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana kukkaniitty! ♥ Kiva idea tuo helmihattu kukassa. Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitoksia :). Kukkasia ei voine koskaan olla liikaa xD

   Poista
 4. Ihana värikimara kukissa aivan kuin luonnonniityllä. =)

  VastaaPoista
 5. Heippa! Lähetin sinulle haasteen =) Löytyy täältä http://korukoukussajamuussa.blogspot.fi/2015/08/blogimme-on-huomattu-saimme-haasteen_6.html

  VastaaPoista
 6. Heippa! Lähetin sinulle haasteen =) Löytyy täältä http://korukoukussajamuussa.blogspot.fi/2015/08/blogimme-on-huomattu-saimme-haasteen_6.html

  VastaaPoista