torstai 11. kesäkuuta 2015

Granaattinugeteista korusetti :)

HUHHUH miten pitkä tauko on tullut blogin päivitykseen :O. Ihan äimänä ihmettelen miten nopeasti aika on oikeen mennyt! Mutta eipä siinä mitään nyt olen taas back in the game :). Tein itselleni granaattikivisiruista korusetin, granaatin ihana syvääkin syvempi punainen väri on kovasti mun mieleen!

Hopeoitua korumetallia ja antiikkihopeoituja riipuksia ja linkkejä, granaattinugetteja.

Lisäksi lisäsin rannekoruun ja kaulakoruun muutaman pienen lehtiriipuksen. Kaulakoru on siitä kiva että se on pitkästä aikaa tuollainen kaksirivinen ja laitetaan edestä tuollaisella perus papukaijalukolla kiinni. Hain tuohon vähän sellaista kevyempää fiilistä, en halunnut tehdä mitään raskaita koruja. Ketjut on hopeoitua korumetallia, samaan tapaan kuin muutkin korun osat. Korviksista tein vähän isommat laittamalla niihin tuollaiset kukkalinkit!
Enpä nyt keksinyt nimeä korusetille, niin olkoon se nyt sitten ihan anonyymi :). Toivottelen kaikille iloista loppuviikkoa! Taidan tästä mennä tekemään kierroksen muiden koruntekijöiden blogeissa, kun ei ole tullut aikoihin ihasteltua kenenkään koruluomuksia :)

10 kommenttia:

 1. Kaunista ja mun mielikivi on myös granaatti <3
  Kukkalinkit korviksissa erityisen mukavat:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis setti:-) miksiköhän blogisi ei näy enää lukuluettelossani? Täytyy perehtyä asiaan ajan kanssa. Ihanaa kesää sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin leppoisaa kesää sinulle, Helinä :)

   Poista
 3. Oi hienoja vähän erilaisia koruja.. =) Sopiiko, että tultaisiin teille mahd. la-ma yöksi siis sen 2vkon päästä? Pete meinas nyt viikonloppuna varmistaa asian Akilta, että sopisko niille pe-la yö vai su-ma yö.. Meinasi ehdottaa kuitenkin tuota su-ma..

  VastaaPoista
 4. Kiva ja kesäinen, itselläkin samoja helmiä varastossa. Hyvin saa näköjään keveyttä ketjulla tuohon muuten vähän raskaan oloiseen granaattiin.
  Onnistunut setti kaikinpuolin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati, tosiaan granaatti on aika tumma sävyltään, mutta ketjun valinnalla todella saa keveyttä aikaan!

   Poista