sunnuntai 16. elokuuta 2015

Nimikko-kaulakoru :)

Lahjaksi ei ole aina kovin helppoa tehdä koruja. Yleensä käyn vakoilemassa esim. facebookista minkälaisia koruja kohdehenkilö tykkää yleensä käyttää, mutta aina sekään ei auta luomaan kuvaa siitä, millainen koru olisi varmasti mieluisa. Ehkä sitä silti ajattelee, että joku itsetehty lahja on persoonallisempi, kuin esim. pullo kuohuvaa. Mitäs mieltä muut olette tästä? Teettekö paljon koruja lahjaksi ystäville ja sukulaisille?
Minä tein ystävälleni valmistujaislahjaksi kaulakorun. Punsseloin hänen nimensä antiikkihopeoituihin pikkuriipuksiin ja väleihin lisäilin kissansilmälasia ja liloja lasihelmiä. Tällainen siitä sitten tuli :)

Mitäs te muut tykkäätte :)? Oikein aurinkoista sunnuntaita kaikille!

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana koru, kaunis ja persoonallinen. ♥ Kukapa ei tahtoisi omaa, varta vasten tehtyä nimikkokorua!

  Mä teen myös jonkin verran koruja lahjoiksi tutuille, mutta aina niiden antaminen jännittää yhtä paljon. Koskaan ei voi oikein etukäteen tietää, onko koru varmasti mieluinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KisuKipinä :). Onhan se aina vähän kuumottavaa antaa itsetehty lahja vs. kaupasta ostettu, mutta on se myös jotenkin mukavampaa myös! Tietenkin olisi kiva jos vastaanottajakin aina varmasti tykkäisi, mutta se taitaa olla riski joka on vaan pakko ottaa, antoi lahjan kuin lahjan :D

   Poista
 2. Hieno koru, varmasti saaja tykkää! en ole tainnut itse tehdä koskaan korua lahjaksi. Ehkä pitäisi joskus kokeilla =) Niitähän on lapsille ainakin olemassa kaikenlaisia valmiita koruntekosettejä. En tiedä sitten vain ovatko kalliimpia suhteessa (varmaankin), kun jos tilaa jostain tukusta suoraan.. Laitoin muuten sähköpostia Lotalle äsken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anna :) Joo niitä on tosiaan lapsille tarkoitettuja sellaisia settejä, mutta niissä taitaa olla lähinnä muovi- tai puuhelmiä ettei sellaiset niin taida enää aikuista tekijä inspiroida samalla tapaa :P. Kiva et laitoit meiliä, nähtiinkin eilen Lottaa piknikillä :)

   Poista
  2. Joo niin taitaa olla.. =) Aluksi menikin väärään osoitteeseen, mutta nyt on korjattu ja lähetetty oikeaan =) Olisi pitänyt heti tarkistaa osoite.. No se oli vain sellainen lyhyt s-posti eikä siinä ollut mitään erikoista.

   Poista