torstai 8. tammikuuta 2015

Iloa tähän vuoteen!

Mulla on kuulkaa tunne, että tästä vuodesta tulee oikeen passeli ja komia vuosi! Sen kunniaksi sain heti alkuvuodesta karmivan helmienpujotteluvimman! Tuntui kun olis pakko vaan pujotella helmiä nauhaan loputtomilla eri yhdistelmillä ja alkaa heti tekeen uutta ku edellinen tuli valmihiksi. Sen seurauksena teinki sitte varmaan 4 kaulakorua ja 5 avainnauhaa :P. Niitä en nyt kaikkia taida esitellä täs ny heti alkuun, mutta laitetaan ny jotain kuvaa kummiski :)


Kaulakoru isolla sydänriipuksella - hopeoidussa ketjussa valkoisia kristalleja ja kivisiruhelmiä. 
Tämä riipus on makoillut korupöytäni laatikossa varmaan pian vuoden päivät, mutta nyt löysi vihdoin tiensä kaulakoruun riipukseksi. Riipukseen on kaiverrettu espanjankielinen rakkausruno, ah niin romanttista :-D
Kissanminttu avainkaulanauha - samaisia kristalli-ja kivisiruhelmiä kuin ylemmässä korussa, lisäksi valkoisia siemen- ja lasihelmiä ja lamppuhelmisydän.


Voi miten mun mieleen onkaan tuo valkoisen ja turkoosin yhdistelmä, se tuo mieleeni valkoisen hiekkarannan ja turkoosin meren jossain, missä on aina lämmintä ja ihanaa. Puuttuu enää valkoiset simpukat!

Karkkinauha - värjättyjä simkukankuorihelmiä ja siemenhelmiä.


Viimeiseksi karkkinauhakaulakoru. Tämä on pitkä ja myöskin aika kesäinen. Näen jo sieluni silmin piten hyvin tää sopii kesäisen t-paidan tai topin ja farkkushortsien kaveriksi!
Toivottavasti kaikilla on ollut rentouttava joululoma, KoruMoona tosin näyttäis olevan ainakin korujen perusteella jo kesäfiiliksissä :-D

8 kommenttia:

 1. mikähän siinä on, että aika usein pian joulun jälkeen alkaa odottamaan kesää jollain tasolla. :) ihania nuo viimeiset värikkäät korut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä, vois jo toi talventekele poistua ja tehä tietä keväälle :). Se on vaan niin parhautta kun ei ulos mennessään tartte pukea vaan voi vaan viilettää ovesta! Kiitos, mä itsekin pidän tuosta vikasta korusta, se on vaan niin värikäs et ei voi olla myrtsinä se kaulassa :-D

   Poista
 2. Sopiikin hyvin turkoosi ja valkoinen, kauniit korut<3

  VastaaPoista
 3. Komia on aina komiaa:-) Mulla sama pujotusvimma

  VastaaPoista
 4. Koruista tulee mieleen talven ja kevään mittelö ja tuoksu, minkä tunnen ja tunnistan vain muutamana aamuna helmi-maaliskuussa hakiessani postia. Korut ovat viileän kauniita. Väri-ilottelu koruistasi ei voi tulla kuin mainiolle tuulelle. Kaakkukin näyttää onnistuvan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että kakku onnistui! Se on vaan niin hyvää :). Vai kevät ja talvi, mulla tulee mieleen kyllä meri ja hiekkaranta :D

   Poista