maanantai 10. helmikuuta 2014

Vihdoin aikaa päivitellä, kivihelmien ja amulettien merkeissä :)

Huh! Tässä onkin vierähtänyt viikko edellisestä päivityksestä. Viime viikko olikin sellaista tukka putkella menoa, ettei oikein koneen ääreen ehtinyt istahtaa lainkaan :). Mutta täs ny könnätään teemukin kans! Eilen oli tosiaan myyjäiset tuossa naapurissa Suvilahdessa. Yllättävän hyvin meni, vaikkakin käsityömyyjät oli ontuvin perustein laitettu parvelle, eroon kirpparimyyjistä. Ei siinä muuten mitään, mutta seuraamus vain oli se, että parhaimmillaankin ehkä vain noin 10 % kaikista kävijöistä lopulta löysi tiensä sinne parvelle ensin kierreltyään koko alakerran ja ne muut 130 myyjää.
Mutta eipäs siitä sen enempää, yllättävän kivasti silti meni. Sydäntä lämmittää jokainen katselija, ostelija ja ihastelija :). KoruMoona taisi saada ihka-ensimmäisen faninkin, kun tämä pikkuinen kolmannen myyntipaikallani vierailun jälkeen pyysi lopulta minulta nimmaria ;-D.
Alla muutamia kuvia myynnissä olleista koruista. Harmi, että kaikista en ehtinyt ottaa lainkaan kuvia. Mutta toisaalta parempi, että nyt ne ovat jossain toteuttamassa oikeaa tarkoitustaan, eli killumassa jonkun ihanan ihmisen kaulassa/ranteessa/korvissa, sen sijaan että asettelisin niitä täällä eri asentoihin ja näppisin niistä sitten kuvia blogiani varten :).
First feelings of Spring - Amatsoniittihelmiä ja lasikello.
Suruvaippa - Ametisteja, kristallibiconeja ja lasihelmiä sekä kristalliperhonen.

Huurteista - Fasettihiottuja akaatteja, hopeoituja stardusthelmiä ja huurrelasihelmiä. 


Amulettikoruja kaksin kappalein ja kahdessa värissä.
Kynsilakkakapusseja siis, ketjuissa lasi- ja kristallihelmiä sekä alemmassa akaatteja. 
Enkelin siipien helinää - Antiikkihopeoitu enkelinsiipiriipus ja
Faith-rinkula,  turkoosi lamppu- ja hopeoitu stardusthelmi.
Meillä oli muutes eilen illalla meidän oman tiedekunnan ensimmäisen speksin ihkaekat harjoitukset. Jee! Lähinnä tutustuttiin toisiimme ja leikittiin paria hauskaa leikkiä. Varsinaiset improharkat alkavat vasta ensi sunnuntaina. Olen ihan täpinöissä tuosta projektista, ensi-illan olisi tarkoitus olla joskus marraskuun lopussa. Kerrassaan mahtavaa!
Hauskaa viikkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti