lauantai 15. helmikuuta 2014

Avainnauhat back in da house!

 Musta tuntuu, kun näitä kattelee, ettoon jymähtäny yhteen ja samaan malliin näis avainnauhoissa :). Odottelen vähän aikaa vielä ennen ku kehtaan taas tehä korutilauksia netissä, tai ennen kuin tohdin astua askarteluliikkeeseen, mihnä myydään niitä iki-ihania puuhelmiä. Sitten aion siirtyä aivan toisenlaisille areenoille, kun työpöydän lootat pursuaa puuhelmiä joka koos ja väris ja lenkkiketjut houkuttelee viettelevästi :). Tämä päivitys mennään ny kummiski näis tylsis maisemis :-D
 Tämä avainnauha tuo jotenkin mieleeni vanhan mustavalkoisen elokuvan. Hmm, mistähän mahtaa johtua :)?

Tämä taas tuo mieleeni pienen lähteen jossain paratiisisaarella. Pidän kovasti nuosta turkooseista ovaaleista, mutta lätysköistä lasihelmistä.
Hempeilyä ja roosanpuhuvaa meininkiä ei ainakaan puutu tästä yksilöstä :)

Yksinkertaista mustaa ja yksi savuisen lilansävyinen lamppuhelmi.

Kullan ja pronssin sävyjä sekä lamppuhelmisydän.
Huomenna meillä on ensimmäiset speksin improharjoitukset. Toivon, että speksin tanssijengikin pääsisi pian kokoustamaan ensimmäisen kerran! Ilmoittauduin myös halukkaaksi tekemään korut näyttelijöille, laulajille ja tanssijoille :). Tälle viikonlopulle olisi myös sellainen 10 sivun projektitutkielmakin vähän niinkuin jäänyt, mutta mielessä pyörii vain, millaiset kivat korut tekisin ensi lauantaina alkavalle minun ja äitini yhteiselle valohoitolomalle :-D. Äidin korujen idea on jo selkeänä päässä, mutta en aio paljastaa mitään etukäteen ;).

Hauskaa viikonlopun jatkoa itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti