lauantai 21. maaliskuuta 2015

Merenneidolle korvikset :)

Varmaan ei ole kenellekään epäselvää että tykkään ihan sikana sinisestä :). Se on ollut lempivärini melkeinpä niin kauan kuin muistan. Jokin aika sitten tilasin kristallibrioletteja, kaikenlaisia eri värejä sisältävän lajitelman. Yllätys ei liene, että valitsin näihin korviksiin juuri sinisen sävyjä!


Tarkemmin ottaen turkoosia ja tuommoista taivaansinistä. Lisäksi yhden kirkkaankin kieputin lankaan. Ketjuna käytin hopeoitua ketjua. Itseasiassa tuo kieputtelu on yllättävän hankalaa, vaikka käytin ohutta (0.5mm) lankaa. Lopulta taisin kuitenkin keksiä aika hyvän tavan kieputella, mutta harjoittelua silti vielä kaivataan tällä osa-alueella.


Olen kyllä ihan parantumaton harakka ja tykkään kaikesta mikä kimaltelee. Oon joskus miettinyt, että jos olisin harakka, noin niin kuin ihan oikeasti, mulla olisi saletisti hoodin mittavin karkkipaperikokoelma. Eikä mitä tahansa karkkipapereita, vaan vain niitä metallinsävyisiä, kuten Omar- ja Fazermint-papereita :-D

Merenneidon kristallikorvikset - Kristallibrioletteja, hopeoitua ketjua.
Iloista lauantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hengenheimolaisia (harakoita) löytyy myös täältä pohjoisesta! Ja tälle pohjoiselle alalajille kelpaisi nuo ihanan kimmeltävät siniset korvikset.=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Alissa! Siis juu kyllä harakat parhaiten tietää, mitä sinne pesään kannattaa naahia ;)

      Poista