torstai 10. heinäkuuta 2014

Sähkönsinistä

Sähkönsininen on itseasiassa vähän typerä sana, eihän sähkö ole minkään väristä. Purkautuva sähkö tosin voi ihmissilmään näyttää siniseltä, mutta se taas johtuu ilman sisältämien kaasumolekyylien ja -atomien virittymisestä ja viritystilojen purkautumisesta :-P. Hihii, pääsinpäs kemisteröimään :-D. Asiaan! Eli siis Elmo, ihana mieheni osti mulle paidan, sifonkipaidan:
Väriltään kauniin syvänsininen, ja heti halusin siihen tehdä korut. :) Sillä kuva paidassa on aika näyttävä ei minun mielestäni siihen oikein sovi kaulakoru, joten tein rannekorun ja korvakorut. Korvakorut tyypilliseen tapaani I-S-O-T (paino sanalla iso) ja rannekoruksi tein "rannekorukimaran" eli kasan erillisia rannekoruja joustolankaan.

Kunnon jytkykorvikset (melkein tulee mieleeni kattokruunu), kristallia ja muutama
pyöreä tummansininen lasihelmi hopeoidut tai antiikkihopeidut osat


Rannekoru poikineen (vai tyttöineen?), huurrettuja siemenhelmiä, kristallirondelleja, lasihelmiä ja antiikkihopeoituja lehtiriipuksia ja putkihelmiä.

 
Näissä vetimissä voisi vaikka sitten mennä tänne. Perjantailippu on ostettuna ja lapsuus- ja teinivuosien fiilistely on taattu, ai että :-D. Hauskaa torstai-iltaa kaikille, sillä onhan torstai toivoa täynnä!

3 kommenttia: