sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Usko, toivo, rakkaus -koru ja helmikoruja helmiharakalle :)

Mulla on selvästi jokin kaulakoruvaihe meneillään nyt! Teen vaan kaulakorun toisen perään. Ehkä voisin tehdä jotain muutakin välillä, mutta fiilispohjalta kun on tähänkin asti menty, niin mennään nyt etiäkin päin :).
Ensimmäisenä tekemäni usko, toivo, rakkaus -koru esittelyyn.

Usko, toivo & rakkaus - Antiikkihopeoituja riipuksia, hopeidut korun osat.
Yritin saada noita riipuksia sommiteltua ties millä tavoin ja ties moneenko eri ketjuun, kunnes sitten lopulta tärppäsi noiden isojen rinkuloiden kanssa. Meinasin jo repiä niin sanotusti pelihousut, kun mikään ei tuntunut hyvältä. Lopputulos on kuitenkin lopulta ihan onnistunut mielestäni, mikä on tietenkin pääasia!

Ja sitten helmikaulakoruihin. Vaihteeksi :). Pitäisiköhän tehdä pian joku itselleni uusi aluevaltaus. Olen miettinyt kumihimo-punontaa ja polymeerisavea. Mutta jää nyt nähtäväksi, takaisin aiheeseen. Toinen koruista on tehty mv-helmistä ja toisessa on suurehkoja 10 mm valkoisia helmiäislasihelmiä ja kirkkaita, särmikkäitä lasihelmiä ja riipuksena vielä yksi ab-värjätty kristallihelmi.


Unelmointia - Helmiäislasia, lasihelmiä ja antiikkihopeoitu Dream-rinkula sekä siipiriipus.

Loves me, loves me not - Makeanvedenhelmiä, hopeoidut korunosat, antiikkihopeoitu kukkahelmi, ja vihreä lamppuhelmisydän.Aurinkoista sunnuntain jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti