lauantai 10. toukokuuta 2014

Sinistä ja pronssia

Pronssi on kerrassaan ihana väri, ja yhdistettynä toiseen ihanaan väriin, eli siniseen. Ah, mikä ajan havinaa huokuva yhdistelmä! Oikeastaan olen vasta viime aikoina mieltynyt pronssinvärisiin koruihin, aiemmin vain hopea tuntui omalta. Ensimmäisenä esittelyssä kunnon kokoisella avainriipuksella varustettu kaulakoru. Ketjuun kieputin muutaman sea sediment jaspiksen. Niissä on niin kauniita kuvioita! Memories - Antiikkipronssinen avain ja pieni lehtiriipus, jaspiskiveä ketjussa.

Seuraavalle korulle löytyi mielestäni osuva nimi, korun ihanista kivihelmistä tulee mieleen kaste- tai sadepisarat. Lisäksi tuo sateenvarjoriipus on mielestäni kerrassaan hurmaava.


Sateen jälkeen - ihania siniharmaita kivihelmiä, lisänä kissansilmälasihelmi ja
pronssinvärinen sateenvarjoriipus, salpalukko


Viimeisenä esittelyyn pääsee toinen rannekoru, tällä kertaa kieputettiin vintage-lankaan ihanan syvän sinisiä kristallihelmiä. Tuohon pieneen sydänriipukseen on liimattuna pieni samansininen strassi. Kuvissa sen väri vain ei jostain syystä näy, näyttää enemmänkin mustalta möllykältä. Rannekorun kaveriksi tein vielä siniset korvikset.Out of the blue - sinisiä kristallirondelleja ja strassikoristeltu, pronssinvärinen riipus.

Sinistä myös korviin :). Joitain kivihelmiä, ehkäpä värjättyä marmoria(?) ja sinistä kristallia.
Näiden sinisten fiilisten keskeltä tovottelen kaikille kiireetöntä viikonlopun jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Ihania ja tyylikkäitä koruja, niin kuin aina teet. :)

  Sinienen ja pronssi, tosiaan oiva pari.

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kauniita ja avainkoru on kerrassaan suloinen. Ja ah mitkä vappukorvikset tuolla alenpana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Itsekin pidän avainkorusta kovasti :-). Ja vappukorvikset ovat oikeita väriläiskiä!

   Poista
 3. Voihan pronssi/sini ihanan hurmaavia nuo korusi jälleen nimiä myöden ovat.. Mistä niitä ideoita riittää? Rannekorusi pronssi ja keltaista on minulla ranteessa usein.. Tykkään.. Tkukäynti oli varsin ok. Elukkaterveisin elukkapäivänä :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti äiti! Se pronssi-keltainen taisi olla se, missä on niitä kukkia eli hippi-koru :P. Äitienpäiväkortti lähtee vähän myöhässä, mutta tulossa on!

   Poista