tiistai 11. maaliskuuta 2014

Tina the Turtle ja turkoosit rengaskorvikset

Taas on viikko vierähtänyt eikä ainakaan olevinaan ole ehtinyt tehdä oikein koruja. Tänään ainakin olin ihan fiiliksissä kun aurinko paistoi ja oli niin keväistä, notta! Tänään tuli postissa myös paketti, jossa oli vaikka mitä ihania riipuksia :). Rannekoru, jota somistaa Tiina-kilppari syntyi ensimmäisenä:
Tina the Turtle - Punaisia ja mustia lasihelmiä, kullattua korumetallia.
Olen tehnyt memory-vaijerista aiemmin yhdet korvikset, ja tavoitteena olisi tehdä vielä kolmannetkin, sellaiset joihin tulisi vain muutamia helmiä tuonne alhaalle ja muuten olisivat ihan pelkät renkaat. Tällaiset turkoosivillitykset tein tänään:
Turkoosit renkahat - Turkooseja ja mustia lasihelmiä sekä hopeoituja stardust-helmiä.
Olipahan hieman haastellinen kuvattava tuo parivaljakko, kun killuivat ja kääntyivät mihin suuntaan huvitti, joten päädyin tälläämään toisen tuohon pöydälle :).
Meillä on nyt speksin tanssiryhmän kanssa ollut kahdet treenit. Ensimmäisten kolmen tunnin treenien jälkeen sain reiteni ihan sikakipeiksi, juuri siihen tyyliin, että oli silkkaa tuskaa yrittää könytä alas portaita :-D. Toisten treenien jälkeen jalat kipeytyivät huomattavasti vähemmän ja olenkin kyennyt treenaamaan kotonakin jo tänään :).
Olen myös hypoteettisesti harkinnut osallistuvani hopeasavikurssille . Saas nähdä koska tämä tosin siirtyy aikomuksesta konkreettiselle menemisen tasolle ;).
Lauantaina on kaverin kolmekymppiset, jonne haluan tehdä jonkun uuden kaulakorun. En vain ole saanut oikein ideasta vielä kiinni, mutta vielä on muutama päivä aikaa! Eipä muuta tällä kertaa, hyvää yötä kaikille :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti