perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kesäisen kukkaisia korvakoruja

Vastaiskuna tälle sitkeän viileälle kesäsäälle päätin tehdä kertalaakista kunnon kesäisiä korvakoruja (hähää) :-). Päätin käyttää ainakin näitä:
Värikkäitä akryylikukkia ja -lehtiä ja iki-ihania tsekkiläisiä helimiäislasihelmiä.
Värivaihtehtoja olisi tietenkin vaikkasten kuinka, mutta tämmöiset syntyi nyt ensi alkuun:
Black currant 




Ketoneilikka


Valkolilja
Siinä kunnon vastaisku tälle ärtsyn vilpoisalle kesälle, nii!! Mikä sinun suosikkisi on? Taidankin mennä huomenna Kivinokkaan uimaan ihan vaan siksi ku on kerta kesä, vaikk ois kuinka kylmää vettä  :-). Iloista viikonloppua kaikille!

torstai 12. kesäkuuta 2014

Sudenkorentorannekoruja ja sydänmedaljonki

On pitänyt kiirettä kun olen väkertänyt koruja Laihian markkinoille tässä pari viikkoa! Huomenna ja lauantaina Korumoonan löytää siis Laihialta markkinahumusta :). Tässä muutama koru joka on valmistunut varmaan viikkoja sitten, ei vain ole päässyt blogiin asti. 
Avainkoru, jossa lisänä pieni lehtiriipus ja makeanvedenhelmiä.


Sydän-medaljonki - Hopeoitu, ketjussa synteettistä turkoosia ja uritettuja metallihelmiä.

Sudenkorentorannekorut - Helmiäislasia, hopeoituja stardusthelmiä, kristallihelmiä ja antiikkihopeoituja korunosia.

Tällaisellä pikapäivityksellä toivottelen kaikille kauniita unia!

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Usko, toivo, rakkaus -koru ja helmikoruja helmiharakalle :)

Mulla on selvästi jokin kaulakoruvaihe meneillään nyt! Teen vaan kaulakorun toisen perään. Ehkä voisin tehdä jotain muutakin välillä, mutta fiilispohjalta kun on tähänkin asti menty, niin mennään nyt etiäkin päin :).
Ensimmäisenä tekemäni usko, toivo, rakkaus -koru esittelyyn.

Usko, toivo & rakkaus - Antiikkihopeoituja riipuksia, hopeidut korun osat.
Yritin saada noita riipuksia sommiteltua ties millä tavoin ja ties moneenko eri ketjuun, kunnes sitten lopulta tärppäsi noiden isojen rinkuloiden kanssa. Meinasin jo repiä niin sanotusti pelihousut, kun mikään ei tuntunut hyvältä. Lopputulos on kuitenkin lopulta ihan onnistunut mielestäni, mikä on tietenkin pääasia!

Ja sitten helmikaulakoruihin. Vaihteeksi :). Pitäisiköhän tehdä pian joku itselleni uusi aluevaltaus. Olen miettinyt kumihimo-punontaa ja polymeerisavea. Mutta jää nyt nähtäväksi, takaisin aiheeseen. Toinen koruista on tehty mv-helmistä ja toisessa on suurehkoja 10 mm valkoisia helmiäislasihelmiä ja kirkkaita, särmikkäitä lasihelmiä ja riipuksena vielä yksi ab-värjätty kristallihelmi.


Unelmointia - Helmiäislasia, lasihelmiä ja antiikkihopeoitu Dream-rinkula sekä siipiriipus.

Loves me, loves me not - Makeanvedenhelmiä, hopeoidut korunosat, antiikkihopeoitu kukkahelmi, ja vihreä lamppuhelmisydän.



Aurinkoista sunnuntain jatkoa kaikille!